Calazo Vandra Kring Åre

(0 st omdömen)
Prova på lättillgänglig höghöjdsvandring och energigivande fjällöpning i Åre!
Lagerstatus: I lager
269 kr
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Expresshantering
Möjlighet till
expresshantering
Fri frakt och fri retur
För beställningar
över 500kr
Kundbetyg

Baserat på 1475 omdömen. Se några av omdömena här.;


Beskrivning
Prova på lättillgänglig höghöjdsvandring och energigivande fjällöpning i Åre!
Funktionalitet
Åre hör till ett av landets mest lättillgängliga höghöjdsvandring. Här kan du enkelt åka kabin-banan upp till 1274 m.ö.h, för att sedan vandra den sista korta biten till Åreskutans topp - där du får en otroligt vacker utsikt över Jämtlands Fjällvärld. 

Med utgångspunkt i Åre, Duved och Björnen får du i denna bok tips på ett 30-tal vandringsturer, allt från enklare promenader längs glittrande vattendrag till avancerade högfjällsvandringar. Bokens turförslag sträcker sig ofta bortom de markerade vandringslederna - här får du alltså vandra längs mindre stigar som är svåra att hitta för den som inte känner till området. För dig som vill prova på fjällöpning fungerar dessa områden utmärkt till det också!

Boken innehåller många fina bilder som visar upp ett Åre som många inte är vana vid att se, och kartorna är baserade på den detaljerade fjällkartan i skala 1:50 000. På kartorna finns ofta alternativa sträckor för att du ska kunna skräddarsy din egen tur och göra den både kortare eller längre.

Författaren och frilansskribenten Håkan Wike har bott i Åre sedan flera år tillbaka. Tidigare har han även arbetat som chefredaktör på Utemagasinet. 

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Populära varumärken

Laddar…