20% extra rabatt på alla kläder* | Kod: CLO20X
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Mountain Equipment & Norrøna. Dras från nuvarande pris. Gäller t.o.m. 12/8-2022.

Mountain Equipment Helium 400 XXL

Den bredaste och längsta sovsäcken för vår- och sommaranvändning.
1. Välj Färg
Cosmos
2. Välj Storlek
Left
3. Antal
Den bredaste och längsta sovsäcken för vår- och sommaranvändning.
3695 kr 3326 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

För dig som letar efter allra bästa komfort och prestanda för långa vandrings- och backpacking-turer så är Mountain Equipment Helium 400 XXL den rätta sovsäcken. Utsidan är gjord i exceptionellt lätt, komprimerbart och tåligt Helium-material med en tätt vävd konstruktion som ger optimal dunimpregnering, vindresistens och minimalt värmeutsläpp samt på insidan så har sovsäcken supersoft-material som ger en perfekt balans av andningsförmåga, tålighet och en mjuk känsla. Isoleringsmaterialet består i sin tur av högkvalitativt dun som ger bästa möjliga värmande egenskaper.

Sovsäcken är gjord för att väga så lite som möjligt utan att kompromissa med prestandan samt den är också försedd med mellanhöga sidsömmar som ger utmärkt mångsidighet vare sig den ligger på framsidan eller baksidan. Fotpartiet med den unika Bulls Eye-teknologin och Sharks Toe-fotboxen är även det smart konstruerat för att undvika förflyttning av dunet samtidigt som vikten och volymen hålls till ett minimum. Förutom allt detta så har sovsäcken också en så kallad GT-passform som är en längre och bredare variant av den alpina passformen, en anatomiskt formad huva samt en hellång Gemini-dragkedja och en integrerad krage med Lode Lock-stängning. Mountain Equipment Helium 400 XXL levereras med en vattentät packpåse med rulltoppsstängning och en förvaringskub. 

Produktfakta:

Invändig längd:
 220 cm
Max bredd invändigt: 84 cm
Max fotbredd: 57 cm
Max användarlängd: 205 cm
Vikt: 1030 gram
Fyllningsvikt: 467 gram
Packmått: 26 x 23 x 20 cm
Temperatur Comfort: 3 grader
Temperatur Limit: - 3 grader
Temperatur Extreme: - 19 grader
Yttermaterial: Helium 20D, Supersoft 30
Isoleringsmaterial: Dun 90/10, fillpower 700
Kön: Män

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-23%
-20%

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…