20% extra rabatt på alla kläder* | Kod: CLO20X
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Mountain Equipment & Norrøna. Dras från nuvarande pris. Gäller t.o.m. 12/8-2022.

Mountain Equipment Ultralite Bivi

Ett måste på expeditionen.
Antal
Ett måste på expeditionen.
249 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Mountain Equipment Ultralite Bivi borde vara en del av varje packning då den kan vara skillnaden mellan liv och död i en nödsituation. Den är extremt lätt och har minimal packvolym, vilket gör att den inte tar upp mycket plats i din packning och ger dig vind- och vattenskydd när du blir överraskad av dåligt väder. Insidan i aluminium reflekterar 90% av kroppsvärmen så att du håller dig varm och bekväm samt utsidan har en signalfärg som gör att du syns på långa vägar. Den kan användas flera gånger men är inte gjord för kontinuerlig användning. Mountain Equipment Ultralite Bivi levereras med en packpåse i nylon ripstop med extra volym för ytterligare nödutrustning.

Produktfakta:

Mått: 213 x 91 cm
Packmått: 7 x 8 cm
Vikt: 108 gram
Kapacitet: 1 person

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Visar omdömen 1

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…