20% extra rabatt på allt inom vandring och camping* | Kod: CAMP20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Alfa, Outdoordays, Mountain Equipment, Meindl, Norrøna, Thule, Tentipi och elektronik. Dras från nuvarande pris. T.o.m. 15/8-2022.

MSR WindBurner Duo System

Ultraeffektiv prestanda på minimalistiska backpacking-turer.
Antal
Ultraeffektiv prestanda på minimalistiska backpacking-turer.
2995 kr 2696 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

MSR WindBurner Duo System är ett vindtätt, modulärt kökssystem perfekt för två personer ute på minimalistiska backpacking-äventyr. Den inkapslade brännaren och tryckregulatorn ger snabba måltider i krävande väderförhållanden samt för enkel förvaring och transport så packas hela köket ned i den medföljande kastrullen. Köket levereras med en 1.8 liters kastrull i hårdanodiserat aluminium med integrerad värmeväxlare, ett lock med durkslagsfunktion och en 0.85 liters integrerad skål. Gas säljes separat. 

Produktfakta:

Vikt: 0,60 kg
Koktid: 1,0 liter på 4.5 minuter
Volym: 1.8 liter

OMDÖMEN

3 5
3 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Visar omdömen 1

Andra har också köpt


Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…