20% rabatt vid köp över 2000kr* | Kod: OUT20
*Ej Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-09-20.
 » 
40712

MSR Windburner 1.0L Stovesystem

Snabbt och effektivt gaskök.
1. Välj Färg
Red
Black
2. Antal
Snabbt och effektivt gaskök.
2195 kr 2031 kr
Lagerstatus: Endast 3st kvar
Handla nu
Betala i november
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från MSR Utrustning

Beskrivning

MSR WindBurner Personal Stove System är ett snabbt och effektivt gaskök med prisbelönt Reactor-teknologi och är idealiskt för vandringsturer eller weekendcamping. Den effektiva brännaren och den vindtäta designen gör att köket kokar vatten snabbare och fungerar bra i svåra väderförhållanden. MSR WindBurner Personal Stove System levereras med ett 1.0 liters kärl med värmeväxlare, BPA-fri skål att äta ur, ett lock med drickpip och durkslagsfunktion, ett fällbart stativ samt för enkel förvaring och transport så packas hela köket ned i kokkärlet. Gas säljes separat.

Produktfakta:

Vikt: 432 g
Koktid: 1,0 liter på 4,5 minuter
Volym: 1,0 liter

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Jag hade MSR WindBurner 1.8L sedan tidigare. Är väldigt nöjd med funktion/prestanda och, framförallt, hur bra köket fungerar även i stark blåst. Köpte senas även 1.0L för att spara på volym och vikt. Kokar sällan mer vatten åt gången än att det räcker med 1-litersköket.

Visar omdömen 1

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…