NRS Men's Hydroskin Gloves

(0 st omdömen)
Perfekta handskar när du paddlar och behöver lite värme om händerna - till exempel innan vattnet hunnit värmas upp på vårkanten.
1. Välj Färg
  • Gray Heather

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
425 kr
Handla nu
Betala i april
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Fri expresshantering
För beställningar
över 1500kr
Fri frakt och fri retur
För beställningar
över 500kr
Kundbetyg

Baserat på 1071 omdömen. Se några av omdömena här.;


Beskrivning
Perfekta handskar när du paddlar och behöver lite värme om händerna - till exempel innan vattnet hunnit värmas upp på vårkanten.
Funktionalitet
NRS Hydroskin Gloves för herrar fungerar utmärkt en regnig sommardag eller på vårkanten innan vattnet har hunnit värmas upp - helt enkelt när det är för kallt för att inte använda handskar överhuvudtaget, men du inte behöver skydd från vinterns kyla. Handskarna är designade för att inte förhindra rörligheten i händerna i och med PowerSpan-teknologin, samtidigt som ditt grepp om paddeln blir stabilare tack vare silikonmönstret på handflatan och fingrarna. Dina händer kommer också hålla sig både varma och torra - fodret ThermalPlush och lagret av 0.5 mm neopren ökar isoleringen, stöter bort fukt och tillåter handsken att torka snabbt. Även det yttre höljet är vattenavvisande. En smidig tryckknapp vid handleden gör dessutom att dina handskar alltid är på samma plats när du inte använder dem - enkla att hitta, enkla att använda!

Material: 0.5 mm HydroSkin (Neopren) 
Osäker på storlek ? Klicka för detaljerad måttabell >>>..

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Populära varumärken

Laddar…