Norröna M's Fjørå Windstopper Pants

(0 st omdömen)
Byxorna som låter dig ta ut mountainbiken även på vintern.
1. Välj Färg:
  • Caviar

  • Hot Sapphire

2. Välj Storlek
Lagerstatus: Ej i lager
2795 kr1956 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 612 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Gillar du mountainbiking så mycket att du vill kunna ge dig ut i terrängen oavsett om det är vinter? Då är Norröna M's Fjørå Windstopper Pants byxorna för dig. De har ett mycket tåligt Windstopper-material på framsidan, knäna och baken som både värmer och ger bra vindskydd i kalla vintertemperaturer samt resten av byxorna är gjorda i Norrönas flexibla och komfortabla flex1-material. Grenen är gjord specifikt för cykling samt reflexdetaljer gör dig mer synlig när du cyklar i dåliga ljusförhållanden. Förutom allt detta så har byxorna också ventilation på insidan av låret, åtdragning i bensluten för en nära passform, dragkedja på benet, en midja som går högre i ryggen samt två handfickor och en benficka.

Material:

flex1
Stretchmaterial i ett lager som är vind- och vattenavvisande men som samtidigt ger bättre fukttransport än vattentäta produkter. Materialet har alla egenskaper som förväntas av ett softshellmaterial: stretch, vatten- och vindtålighet samt utmärkt fukttransport.

Windstopper Softshell
Stretchmaterial som skyddar mot kalla vindar och ger utmärkt rörelsefrihet. Mycket bra andningsförmåga vid högintensiva aktiviteter samt vattenavvisande tack vare impregnering (ej vattentätt).
   (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…