20% rabatt vid köp över 2000kr* | Kod: OUT20
*Ej Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-09-20.
 » 
41340

Point 65 Mercury GTX Solo

Kajaken som går att ta isär och sätta ihop.
1. Välj Färg
Blue
Red
Yellow
2. Antal
Kajaken som går att ta isär och sätta ihop.
13995 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i november
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Letar du efter en kajak som passar både för dagsturer och helgturer och som du enkelt kan förvara? Då är Mercury GTX Solo något för dig. Kajaken har det patenterade Snap Tap-systemet som innebär att den enkelt går att ta isär och sätta ihop. Kajaken är sammansatt av tre separata delar. Varje del väger mindre än 11 kg. 

Nossektionen kan förvaras i sittbrunnen när kajaken inte används. Tack vare detta är den både lätt att transportera och förvara. Den får plats i en vanlig hiss och du kan förvara den i ditt förråd eller garderob och slippa att hyra förvaringsplats. 

I Mercury GTX Solo sitter du bekvämt och kan ha dina viktigaste saker nära till hands. Sitsarna är skålade med uppblåsbara ryggstöd, så du kan själv enkelt pumpa in och ur luft med handpumpen som sitter i sittbrunnen och se till att du sitter bekvämt. 

När man är ute och paddlar är det viktigt att få i sig vätska och på modellen har du en flaskhållare som ser till att din vätskeflaska inte är långt borta. Det finns gott om benutrymme och kajaken är lättmanövrerad tack vare det integrerade rodret och att bottenformen är designad för att kajaken ska vara kursstabil.

Mercury GTX Solo har integrerat roder med en inbyggd fena som man kan fälla upp och ned. Rodret låser sig när man fäller upp fenan så den är säkrad vid transport, förvaring och i-och urtagning. Roderpedalerna går att justera.

Dina tillbehör får du enkelt med dig i packluckorna, som finns både i aktern och fören på kajaken.
Om du är sugen på att paddla flera så är det fullt möjligt. Du kan du välja att köpa till extra mittsektioner och bygga på din kajak. 

Kajaken är tillverkad av 1-lagers stryktålig plast.

Specifikationer:
Längd: 414cm
Bredd: 60cm
Vikt: 25kg
Kapacitet: 130kg
Volym: 329 l
Nossektion: 107cm
Sittbrunn sektion: 163cm
Aktersektion: 157cm
Sittbrunn: 83x46cm
För-lucka: 24x24cm
Akter-lucka: 44x26cm
Roder: Ja
Skedda: Ja

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…