Asics Gt-2000 6 W

5 2
5
 av 5   (2 st omdömen)
En storsäljande sko som nu har blivit ännu bättre.
1. Välj Färg
  • Black/Flash Coral

  • Black/White/Carbon

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
1495 kr1046 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 612 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Asics GT-2000 6 W är skon för dig som letar efter en stabil, stödjande löparsko som du kan lita på och passar för alla distanser och farter. Den är den senaste medlemmen av en storsäljande familj och har uppdaterats med ett antal olika egenskaper såsom en ny ovandelsdesign i mesh som ger en fräsch look och känsla samt en helt ny FlyteFoam-mellansula som minskar vikten och ger konstant dämpning.

Förutom uppdateringarna så har skon de egenskaper och funktioner som gjort GT-2000 till en otroligt uppskattad löparsko för kvinnor såsom Guidance Line som är ett spår längs med underdelen av sulan som ger ett mer effektivt steg, Asics intelligenta IGS-system som strävar efter att följa naturliga fotrörelser i stället för att korrigera dessa, ett silikonbaserat skyddssystem i fram- och bakfot som är stötdämpande och låter foten röra sig fritt, Dynamic DuoMax-system som ger ökad komfort och ett mer effektivt steg, en urtagbar EVA-innersula som är formad efter foten, spEVA 45 i mellansulan som ger ökad dämpning och komfort, 10.5 mm dropp från häl till tå, Ortholite-teknik som minskar dåliga lukter, AHAR+-yttersula för ökad dämpning och hållbarhet etc.

Osäker på storlek ? Se detaljerad måttabell >>>
5    (baserat på 2 omdömen)
Antal omdömen 2
Av  Madde
starstarstarstarstar5
Mycket skön sko. Sitter som en smäck på foten. Jag vill ha skon i hålfoten ordentligt. Och det gör den här skon!
2018-11-26 10:47:25
Av  Åsa
starstarstarstarstar4
Jättefin sko med bra stötdämpning. Små i storlekarna, fick byta till en storlek större. Ser lite plastig ut på ovansidan.
2018-05-11 10:57:42
Visar omdömen 2  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…