Ortovox Avalanche Rescue Set 3+

(0 st omdömen)
Lavinsändare, lavinspade och lavinsond i ett händigt lavinutrustnings-kit.
1. Välj Färg
  • Blue Ocean

Lagerstatus: Beställningsvara
3995 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 1071 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Ortovox Avalanche Rescue Set 3+ är ett set med högkvalitativ lavinutrustning, som innehåller lavinsändaren 3+, lavinspaden Badger och lavinsonden Alu 240. Med en inkluderad instruktionsbok får du dessutom veta lavinsäkerhetens A och O - från grundregler till matnyttig information om laviner. 

3+ är en bra lavinsändare med patenterad Smart Antenna Technology, som automatiskt byter till den antennen som har bäst sändning av enhetens tre antenner, för att du ska vara lättare att hitta vid eventuell lavinolycka. Enheten är också utrustad för att vara så effektiv som möjligt vid sökandet efter andra, och har en upplyst display som ger information om riktning, avstånd och antal offer i realtid. Offren kan sedan flaggas på displayen när de har lokaliserats. Lavinsändaren har även en rörelsebaserad sensor som automatiskt byter till sändarläge vid en sekundär lavin, och är dessutom kompatibel med uppdateringar för att kunna fungera även i framtiden. Sändaren har ett maximalt sökområde på 40 meter, väger 210 g inklusive batteri, och har en battertid på 250 timmar. Kräver 1 AA-batteri (AA Alkaline 1,5 V). 

Badger är en superlätt lavinspade, som tillverkas av aluminium med ett ergonomiskt hybridhandtag för maximal kraftöverföring. Den robusta designen inkluderar en stor skopa på 2,5 liter, en tydlig mittkant och höga sidor, och ger bra grepp när du bär stövlar tack vare skårorna på överkanten. Spaden går dessutom snabbt att sätta ihop. 

ALU 240 är en smidig, lättviktig lavinsond, med en minimalistisk design och snabb ihopsättning som passar bra för nybörjarna. Sonden borrar enkelt ner sig i snön tack vare den något större sondspetsen, och med lättlästa markörer för djup ser du snabbt hur långt ner offret befinner sig.
   (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…