Icebug Pytho4 M Bugrip

4 5
4
 av 5   (5 st omdömen)
Lätt men ändå stabil trail- och vinterlöpsko i herrmodell.
1. Välj Färg
  • Black/Dkorange

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
1695 kr1187 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 612 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Icebug Pytho4 M BUGrip är en lätt men ändå stabil trail- och vinterlöpsko i herrmodell som ger dig utmärkt löparkänsla. Den låga mellansuleprofilen ger dig bra markkontroll samtidigt som mellansulan är lagom vridstyv för att avlasta dina fötter när du springer under längre tid i ojämn terräng, både på vinterunderlag och på barmark.

En mjuk stoppning i såväl tunga som hälkrage kombinerat med en rymlig tåbox ger ökad komfort under längre löpturer. Överdelen är gjord av slitstark Ripstop Nylon som är tillräckligt vattenresistent för att stöta bort snö och lättare regn samt yttersulans BUGrip-teknologi med 17 dynamiska dubbar ger optimalt grepp i terräng och på is men funkar även utmärkt på asfalt.

Egenskaper:
º Vridstyv mellansula för stöd på ojämna underlag
º Slitstark ovandel samt förstärkt tåbox
º BUGrip ger utmärkt grepp på allt från is till asfalt
º Lågt drop och mediumdämpning ger markkontroll

Produktfakta:

Överdel: Protec PU/Ripstop nylon/TPU
Foder: Snabbtorkande mesh
Innersula: Urtagbar, gjuten EVA med meshliner
Mellansula: Lättvikts-EVA med TPU-stabilisator
Yttersula: Gummi med BUGrip 17 dynamiska dubbar
Vridstyvhet: Stability Flex
Drop: 5 mm
Dämpning: Medium
Läst: Medium
4    (baserat på 5 omdömen)
Antal omdömen 5
Av  Kerstin Söderström
starstarstarstarstar5
Tycker skon är mycket bra! Köpte ett par till mej själv ifjol. Då framgick det inte så tydligt i beskrivningen att det var herrmodell men skon har funkat för mej ändå! Det som är trist är att leveransen blev så försenad. Det tog två veckor nu och jag får betala för expressleverans! Det tycker jag inte ör oj! Och det tog också en och en halv vecka när jag köpte mina skor för Ett år sedan.
2019-01-21 11:41:27
Av  Andreas
starstarstarstarstar4
Robust och pålitlig sko. Bra bredd på sulan för min breda trampdyna.
2019-01-18 12:10:18
Av  Roger Forsberg
starstarstarstarstar4
En skön sko med tajt passform över foten..saknar dock lite grepp från mönstret vid löpning i snö, dubbarna biter inte tillräckligt i snö,på hårt underlag inga problem..Överlag en jätteskön sko som varmt kan rekommenderas
2018-12-28 09:17:54
Av  Nemanja
starstarstarstarstar2
Lite blandade känslor men överlag så hade jag högre förväntningar med tanke på priset. Skorna lämpar sig bäst för elljusspår och kortare löpning. Definitivt INTE för skog/trail då sulan böjer sig efter varenda lilla rot och sten och lämnar fötterna mörbultade långt efter passet. Bra med skorna: * Väldigt bra grepp! Springer året runt och på alla underlag och greppet är imponerande. * Vattenresistenta, inte vattentåliga men avvisar lätt regn ganska effektivt. Mindre bra med skorna: * Inte tillräckligt vridstyv för trail & vinterlöpning. Den marknadsförs som lagom vridstyv för att avlasta fötter i ojämn terräng, både på vinterunderlag och på barmark men det stämmer inte kan jag säga. Tyvärr så är det ofta en smärtsam upplevelse för fotdynorna.
2018-11-13 08:54:10
Av  Karin Hasslund
starstarstarstarstar5
Fantastiskt bra grepp och skön sko! Ångrar bara att jag inte skaffade dessa för länge sen.
2018-01-18 11:18:43
Visar omdömen 5  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…