Skins Dnamic Core Long Tights Women

(0 st omdömen)
Snygga och bekväma kompressionstights för damer, av ett material som håller dig sval när det är varmt, och varm när det är kallt.
1. Välj Färg
  • Black/Black

  • Graphic Sunfeather Black/White

2. Välj Storlek
3. Antal
Lagerstatus: I lager
1195 kr 598 kr
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Expresshantering
Möjlighet till
expresshantering
Fri frakt och fri retur
För beställningar
över 500kr
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.


Beskrivning
Snygga och bekväma kompressionstights för damer, av ett material som håller dig sval när det är varmt, och varm när det är kallt.
Funktionalitet
Skins Dnamic Core Long Tights Women är snygga och bekväma kompressionstights för damer, som både hjälper dig under träningen, från uppvärmning till avsvalning, och håller dig varm, även under de mest krävande träningspassen.  Materialet håller dig torr genom att leda bort fukten från huden för att det ska kunna avdunsta. Warp Knit-kompressionsmaterialet  är i en ullblandning som ger dig en utmärkt balans mellan stretchighet och slittålighet. Med kompressionsteknologi ökar dessutom din muskelsyresättning, dina aktiva muskler stabiliseras och uppbyggnaden av blodlaktat minskar, vilket både förbättrar din prestation, förhindrar skador och påskyndar tiden för återhämtning. För att du ska få alla fördelar med gradvis kompression måste plagget sitta rätt, och för att skapa den perfekta passformen använder Skins ett unikt dimensioneringssystem baserat på deras Body Mass Index (BMI)/antropometriska algoritm. Skins har dessutom bevisat 50+ UV-skydd på sina plagg. 

Material: 76% polyamid, 24% elastan

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Andra har också köpt

Populära varumärken

Laddar…