Gregory Jade 33

(0 st omdömen)
Allroundryggsäcken för användning året runt.
1. Välj Färg:
  • Dark Charcoal

  • Ruby Red

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
1595 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 612 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Varför köpa flera ryggsäckar när du kan ha en som fungerar året runt till en mängd olika aktiviteter? Gregory Jade 33 har en perfekt balans av utrymme och dagslång komfort och passar tack vare dess volym lika bra för en sommartripp med övernattning under stjärnorna såsom vinterdagar då du behöver mycket mer utrustning och extra kläder. Det uppdaterade CrossFlo-bärsystemet ger överlägsen ventilation samtidigt som det integrerade regnskyddet kommer väl till hands vid eventuella skurar. 

För att ge dig bästa möjliga åtkomst till din packning så har ryggsäcken en kombination av toppmatande och dragkedjeförsedd öppning till huvudfacket samt för sådana saker som du vill kunna komma åt snabbt så finns det en frontficka, en utvändig toppficka med dragkedja, två externa stretchfickor för vattenflaskor och dubbla fickor på höftbältet. På axelremmarna så kan du även förvara dina solglasögon så att du snabbt kan ta fram dom ifall solen tittar fram. Andra praktiska detaljer är ett fast topplock med dragkedjeförsedd säkerhetsficka och nyckelklämma, sidokompressionsremmar samt öglor för isyxa/stavar. Gregory Jade 33 är också förberedd för vätskesystem så att du kan hålla vätskebalansen på dina äventyr.

Produktfakta:
Volym: 33 liter
Vikt: 1,2 kg
Vikt regnskydd: 0,1 kg
Max kapacitet: 16 kg
Mått: 14 x 50 x 31 cm
Material: 210D nylon, 100D nylon (huvud), 210D Nylon (bas), EVA-skum (sele, höftbälte, ländrygg), 4 mm stål, HDPE (chassis-stöd), 135D high-density embossed polyester (foder)

   (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…