Gregory Jade 38

(0 st omdömen)
Ryggsäcken för all möjlig användning året runt.
1. Välj Färg:
  • Dark Charcoal

  • Ruby Red

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
1695 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 612 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Möt ryggsäcken som har mer volym än en dagtursryggsäck, mindre bulk än en klassisk vandringsryggsäck samt ger dig exceptionell komfort och vikt! Gregory Jade 38 passar utmärkt för en övernattning i alla möjliga förhållanden samt kan även användas för flerdagsturer med lättare packning i lite mildare väder. Det uppdaterade CrossFlo-bärsystemet ger överlägsen ventilation samtidigt som det integrerade regnskyddet kommer väl till hands vid eventuella skurar. 

För att ge dig bästa möjliga åtkomst till din packning så har ryggsäcken en kombination av toppmatande och dragkedjeförsedd öppning till huvudfacket samt för sådana saker som du vill kunna komma åt snabbt så finns det en frontficka, en utvändig toppficka med dragkedja, två externa stretchfickor för vattenflaskor och dubbla fickor på höftbältet. På axelremmarna så kan du även förvara dina solglasögon så att du snabbt kan ta fram dom ifall solen tittar fram. Andra praktiska detaljer är ett fast topplock med dragkedjeförsedd säkerhetsficka och nyckelklämma, sidokompressionsremmar samt öglor för isyxa/stavar. Gregory Jade 38 är också förberedd för vätskesystem så att du kan hålla vätskebalansen på dina äventyr.

Produktfakta:
Volym: 38 liter
Vikt: 1,3 kg
Vikt regnskydd: 0,1 kg
Max kapacitet: 16 kg
Mått: 14 x 56 x 31 cm (M), 14 x 50 x 31 cm (S)
Material: 210D nylon, 100D nylon (huvud), 210D Nylon (bas), EVA-skum (sele, höftbälte, ländrygg), 4 mm stål, HDPE (chassis-stöd), 135D high-density embossed polyester (foder)
   (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…