Upp till 35% på över 1500 produkter!
Passa på att fynda bland veckans äventyrliga erbjudanden
 » 
43133

Black Diamond BD Set Guide Bt

Högkvalitativt lavinutrustningsset med lavinsändare, lavinspade och lavinsond, för skidåkare som ofta åker i områden med lavinrisk.
Antal
Högkvalitativt lavinutrustningsset med lavinsändare, lavinspade och lavinsond, för skidåkare som ofta åker i områden med lavinrisk.
5599 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juli
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Black Diamond BD Set Guide Bt är ett smidigt och högkvalitativt lavinutrustningsset, som är perfekt för skidåkare som ofta åker i områden med lavinrisk. Setet innehåller Black Diamonds Guide BT Beacon, Evac 7 Shovel och Quickdraw Tour 320 Probe. Guide BT Beacon är en professionell, pålitlig lavinsändare med tre antenner, 60-meters sökområde och Bluetooth som underlättar sökandet efter en lavin. Evac 7 Shovel är en multifunktionell och slitstark lavinspade med en kompakt design och två lägen - spade eller hacka - som gör den enkel att använda både i skarpt läge och för att gräva ut snöprofiler. Quickdraw Tour 320 Probe är en stabil och hållbar lavinsond som tillverkas av aluminium med tydliga längdmarkeringar, som underlättar både i nödsituationer och vid snöstudier.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…