Injinji Outdoor MW Mini-Crew

(0 st omdömen)
Bekväma strumpor i ankelhöjd, som ger både dämpning, stöd, stabilitet och komfort oavsett väder under alla outdooräventyr.
1. Välj Färg
  • Charcoal

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
195 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 1071 omdömen. Se några av omdömena här.;


Beskrivning
Bekväma strumpor i ankelhöjd, som ger både dämpning, stöd, stabilitet och komfort oavsett väder under alla outdooräventyr.
Funktionalitet
Injinji Outdoor MW Mini-Crew är en bekväm strumpa, som är designad för att ge både dämpning, stabilitet, stöd och komfort under alla dina outdooräventyr. Strumporna tillverkas av en effektiv materialblandning som både är snabbtorkande, fukttransporterande och temperaturreglerande, och är tack vare ovansidan av mesh även andningsbar och ventilerande, vilket gör strumporna lämpliga för användning i alla väder. Separerade tår gör också strumporna bekvämare än traditionella strumpor, då det dels förhindrar skavsår, dels gör foten torrare då samtliga tår är omslutna av ett fukttransporterande material. Dessutom gör det att hela foten kan engageras i alla atletiska aktiviteter utan problem. Strumporna har även ett effektivt stöd för hålfoten och extra dämpning i fotbädden. 

Material: 43% Nüwool, 43% akryl, 12% nylon, 2% Lycra
OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Populära varumärken

Laddar…