20% rabatt på nyheter!
KOD: NEW23.
Se villkor.
Osprey Dufflar & bagar, Sojourn 60, Flash Black

Osprey Sojourn 60

Mycket praktisk väska som låter dig välja om du vill rulla den eller bära den, en reseryggsäck med hjul helt enkelt.
1. Välj Färg
Flash Black
2. Antal
Mycket praktisk väska som låter dig välja om du vill rulla den eller bära den, en reseryggsäck med hjul helt enkelt.
3495 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i november
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Osprey Sojourn 60 är en mycket praktisk väska som låter dig välja om du vill rulla den eller bära den, en reseryggsäck med hjul helt enkelt. Sojourn har ett AG AntiGravity-inspirerat ryggsystem med uppspänd nätpanel som erbjuder maximal bekvämighet och ventilation samt ett justerbart bärsystem och höftbälte som kan gömmas bakom en dragkedja ger överlägsna bärmöjligheter för dina globala äventyr. När du vill dra väskan är det inga problem med den hållbara och unika formsprutade HighRoad-stommen som är tillverkad av ABS-plast för lång hållbarhet samt hjul i polyuretan. Slutna kullager i hjulen innebär tillsammans med bra markfrigång att väskan rullar fint på nästan alla underlag samt med det utdragbara ErgoGrip-handtaget följer din väska med dig överallt. 

Inuti väskan finns en rad olika organiseringsalternativ, däribland en ficka för vätska eller värdesaker som är kompatibel med Ospreys vadderade necessär samt dubbla nätfickor för att separera smutsiga kläder och skor. Tack vare de invändiga komressionsremmarna kan du också maximera kapaciteten och samtidigt hålla kläderna på plats så att de inte blir skrynkliga. För att verkligen skydda din packning lägger Sojourn sina vadderade StraightJacket-sidovingar runt väskan för att komprimera, stabilisera och skydda dina tillhörigheter. Dessa vingar kan vikas från ena sidan av väskan till den andra på ett smart sätt när du har mindre packning än vanligt. Sojourn är också kompatibel med Daylite och Daylite Plus. Andra praktiska egenskaper är en bröstrem med visselpipa, dubbla kedjor på framsidan för flexibla fästen, bärhandtag, ID-korthållare, invändig säkerhetsklämma för nycklar, stort dragkedjeförsett bottenfack, panelacess till huvudfacket med låsbara dragkedjor etc.

Produktfakta:

Volym: 60 liter
Vikt: 3,87 kg
Mått: 64 x 36 x 35 cm

Andra har också köpt

-18%
/images/product/medium/73400.jpg
VenturiBlue
True
/images/product/medium/70234.jpg
False
/images/product/medium/70230.jpg
False
-20%
/images/product/medium/73401.jpg
VenturiBlue
True
Nyhet
/images/product/medium/82313.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/81729.jpg
False
/images/product/medium/65203.jpg
False
-22%
/images/product/medium/76862.jpg
PineLeafGreen
True

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…