20% rabatt på underställ och tröjor* | Kod: LAYERS
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara" & Norrøna. Dras från rek. pris. T.o.m. 31/1-2022.
 » 

Jack Wolfskin Gossamer

Lättviktigt, robust tunneltält med gott om utrymme för en person.
1. Välj Färg
Mountain Green
2. Antal
Lättviktigt, robust tunneltält med gott om utrymme för en person.
1495 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i mars
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Jack Wolfskin Gossamer är ett lättviktigt, robust tunneltält med gott om utrymme för en person. Om du vill ha bästa möjliga ventilation eller vill titta på stjärnorna kan du enkelt ta bort taket och sova under det myggfria innertältet i mesh. Tältet har en frontöppning, två invändiga fickor, reflekterande element på dragkedjor etc. samt levereras med en packpåse.
Vattenpelare yttertält: 4000mm
Vattenpelare golv: 10 000mm

Teknisk specifikation:

Personer: 1 st
Öppningar: 1 st
Linor: 2 st
Innermått: 225 x 90/80 x 75/40 cm
Vikt: 1750 gram
Packstorlek: 44 x 14 cm
Pinnar: 9 st
Max höjd: 80 cm

Material:

Yttertält:
 Polyester 75D
Innertält: Mosquito Mesh 40D
Golv: Hydrofilm Polyester 150D

OMDÖMEN

4 5
4 Av 5 (3 OMDÖMEN)

Mycket prisvärt tält. Har använt det på Grönland och i de svenska fjällen under ganska hård vind och kan rekommendera det. Tältet är enkelt att resa och är välventilerat, aldrig några fuktproblem. Några saker att tänka på: 1) Något kort ytterduk i fotänden; det kan blåsa in lite regn där om man riktar tältet fel. 2) Det följer bara med nio tältspikar. För att undvika onödigt fladder (i hård vind) behöver man ha fyra till. 3) Handtagen på dragkedjorna utgörs av gummisnören med knutar, dessa lossnar lätt så man bör kolla dem vid varje resning.

Lätt, enkelt att sätta upp, blåste hyfsat när jag gjorde det. 1,83 lång, 92 kg tung och upplever tältet som rymligt, får plats med min 75+ ryggsäck om det behövs. Ser fram emot att sova ute i det och inte bara ligga och känna in det. 4 stjärnot t s v.

God kvalitet i forhold til pris

Visar omdömen 3

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…