Black Diamond Revolt

(0 st omdömen)
Kraftfull, mångsidig och vattentät pannlampa med slimmad, låg profil. Kan användas med både uppladdningsbara batterier och vanliga AAA-batterier.
1. Välj Färg
  • Black

  • Octane

  • Denim

  • Nickel

Lagerstatus: I lager
645 kr 452 kr
Handla nu
Betala i april
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Fri expresshantering
För beställningar
över 1500kr
Fri frakt och fri retur
För beställningar
över 500kr
Kundbetyg

Baserat på 1071 omdömen. Se några av omdömena här.;


Beskrivning
Kraftfull, mångsidig och vattentät pannlampa med slimmad, låg profil. Kan användas med både uppladdningsbara batterier och vanliga AAA-batterier.
Funktionalitet
Black Diamond Revolt är en kraftfull, mångsidig och vattentät pannlampa med slimmad, låg profil, som kan användas med både uppladdningsbara batterier och vanliga AAA-batterier. Revolt har en vit TriplePower LED, en vit DoublePower LED och en röd DoublePower LED, vilket gör att du får optimalt ljus i alla situationer, även i mörker. Den röda ljusdioden aktiveras utan att du behöver stega igenom det vita ljusläget, vilket innebär att mörkerseende inte påverkas.

Black Diamond Revolt har också en batterimätare i tre nivåer som visar återstående batteritid. Pannlampan har sex olika inställningar som innefattar full kraft på nära håll eller på avstånd, dimmer, blinkande, mörkerseende och låst läge. Vid användning av uppladdningsbara batterier laddas dessa via en USB-kabel som kan kopplas till datorer.

Produktfakta:

Vikt:
 97 g inkl batterier
Ljusflöde: 300 lumen
Räckvidd: Upp till 80 meter
Vattensäker: Ja, IPX8
Batterier: 3 AAA

Outdoorexperten på Instagram

Tagga #outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här.OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Populära varumärken

Laddar…