Norröna Bitihorn Aero100 Jacket Men

(0 st omdömen)
Det ultimata vindskyddet för löpning och vandring.
1. Välj Färg
  • Indigo Night

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
1895 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 1071 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Ett bra vindskydd är ett måste vare sig du ska ut och springa i terrängen eller ge dig ut på vandringsleden. Norröna Bitihorn Aero100 Jacket Men håller vinden i schack samtidigt som den väger minimalt och ger dig bra andningsförmåga. Den är också otroligt komprimerbar, vilket gör att du kan ta med dig den överallt. Sömmarna är tejpade så att den inte fastnar i det inre lagret, medan en minimalistisk design gör att jackan passar in i alla miljöer. 

Norröna Bitihorn Aero100 Jacket Men är gjord för män och har gott om smarta funktioner såsom en bröstficka, elastiska muddar, en dragsko i nederkanten, laserskurna ventilationshål under armarna och en reflekterande logga som ger ökad synlighet i dåligt ljus.

Material:
aero100 - 100% återvunnen nylon
Ett superlätt, tekniskt material med utmärkt andningsförmåga. Det är mjukt, vattenavvisande och vindtåligt samt har en något glesare väv som bättre leder bort fukt vid fysisk ansträngning. Strukturen med falsksnodd gör att materialet hakar upp sig mindre. Luftgenomtränglighet: Utmärkt (omkring 100 millibar/l/m²/s)
   (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…