Norröna Falketind Gore-Tex Jacket Men

(0 st omdömen)
Vattentät, mycket mångsidig skaljacka med utmärkt andningsförmåga för herrar.
1. Välj Färg
  • Sulphur Spring

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
4495 kr3371 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 1071 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Norröna Falketind Gore-Tex Jacket Men är en vattentät, mycket mångsidig skaljacka med utmärkt andningsförmåga och är tillräckligt lätt för att användas på sommaren, och tillräckligt hållbar för vinteranvändning. Falketind Gore-Tex Jacket är framtagen för män och är gjord i ett specialutvecklat Gore-Tex-material med skön och lätt borstad insida. Jackans skärning är något kortare och sömmarna är tejpade för garanterad vattentäthet.

Jackan har även en skyddande stormhuva som är kompatibel med hjälm, samt asymmetriska ärmmuddar för bättre vindtäthet. Andra praktiska egenskaper är en enhandsjustering i midjan, en invändig ficka, ett mjukt hakskydd, förböjda armbågar, långa ventilationsöppningar under armarna samt handfickor som är strategiskt placerade för att vara kompatibla med sele och midjebälte.

Material:
Gore-Tex - 20D nylon
Slitstarkt Gore-Tex-material som passar för många olika aktiviteter. I 3-lagerskonstruktionen är membranet laminerat till fodret på ena sidan och till yttermaterialet på andra sidan. Det här gör materialet mer slitstarkt.

Användningsområde:
Vandring, klättring, glaciärvandring, allmänna friluftsaktiviteter, resa med ryggsäck och randonné/topptur.
  (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…