Norröna Falketind Gore-Tex Jacket Women

(0 st omdömen)
Vattentät, mycket mångsidig skaljacka med utmärkt andningsförmåga för damer.
1. Välj Färg
  • Blue Moon

  • Caviar

  • Jungle Green

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
4495 kr3596 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 1071 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Norröna Falketind Gore-Tex Jacket Women är en vattentät, mycket mångsidig skaljacka med utmärkt andningsförmåga som är tillräckligt lätt för att användas på sommaren, och tillräckligt hållbar för vinteranvändning. Jackan är framtagen för kvinnor och är gjord i ett specialutvecklat Gore-Tex-material med skön och lätt borstad insida. Jackans skärning är något kortare medan sömmarna är tejpade för garanterad vattentäthet.

Jackan har även en skyddande stormhuva som är kompatibel med hjälm, samt asymmetriska muddar för bättre vindtäthet. Andra praktiska egenskaper är en enhandsjustering i midjan, en invändig ficka, ett mjukt hakskydd, förböjda armbågar, långa ventilationsöppningar under armarna och handfickor som är strategiskt placerade för att vara kompatibla med sele och midjebälte.

Material:
Gore-Tex - 20D nylon
Slitstarkt Gore-Tex-material som passar för många olika aktiviteter. I 3-lagerskonstruktionen är membranet laminerat till fodret på ena sidan och till yttermaterialet på andra sidan. Det här gör materialet mer slitstarkt. Det är lättare än Gore-Tex-materialet i 2 lager, eftersom det inte behövs något ytterligare, frihängande foder.

Användningsområden:
Resa med ryggsäck, klättring, allmänna friluftsaktiviteter, glaciärvandring, randonné/topptur och vandring.

  (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…