10% extra rabatt på ett helt köp*
Ange koden EXTRA10. Se villkor och shoppa här!
Thule Multisportvagn, Coaster XT Bike Trailer+stroll

Thule Coaster XT Bike Trailer+stroll

Mångsidig och tålig cykelvagn för ett eller två barn, som också går att använda som promenadvagn under stoppen på cykelturen.
Antal
Mångsidig och tålig cykelvagn för ett eller två barn, som också går att använda som promenadvagn under stoppen på cykelturen.
4999 kr 4949 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Thule Coaster XT Bike Trailer+stroll är en mångsidig och tålig cykelvagn för ett eller två barn, som ger hög sittkomfort och säkerhet under hela färden. Med hjälp av promenadhjulet som förvaras på vagnen och sätts fast med Thules patenterade ezHitch-fäste, förvandlas vagnen enkelt till en barnvagn för promenader eller andra stopp under cykelturen. Det justerbara HeightRight-handtaget gör dessutom att du kan anpassa handtaget efter din egen längd, vilket ger högre komfort och enklare hantering, medan den hopfällbara designen gör att vagnen är mycket enkel att förvara och transportera. Det extra förvaringsutrymmet ger dig dessutom möjligheten att få med dig alla dina och barnens nödvändigheter för äventyren på cykelsadeln. Cykelkit och promenadkit medföljer.

Vikt: 12 kg
Antal barn: 1 eller 2
Viktkapacitet: 45 kg
Mått, hopfälld: 94 x 77 x 28 cm
Axelbredd: 58.4 cm
Sitthöjd: 60 cm
Bredd för dörrpassage: 80 cm
Säkerhetssele: 5 punkter

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…