Patagonia River Salt Wading Boots

(0 st omdömen)
Lättviktiga vadarkängor med Vibram-sulor för herrar, som ger ett säkert fäste både under vandringen till vattnet och vadningen i vattendragen. 
1. Välj Färg
  • Feather Grey

2. Välj Storlek
Lagerstatus: Beställningsvara
5599 kr
Handla nu
Betala i april
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Fri expresshantering
För beställningar
över 1500kr
Fri frakt och fri retur
För beställningar
över 500kr
Kundbetyg

Baserat på 1071 omdömen. Se några av omdömena här.;


Beskrivning
Lättviktiga vadarkängor med Vibram-sulor för herrar, som ger ett säkert fäste både under vandringen till vattnet och vadningen i vattendragen. 
Funktionalitet
Patagonia River Salt Wading Boots är ett par lättviktiga vadarkängor för herrar, som är designade för att både klara av vandringen till vattnet, vadningen genom vattendragen på sommaren och fisket i grunt vatten - oavsett om du fiskar i söt- eller saltvatten. Kängorna kombinerar därför utvändigt ett vattentätt läder med slitstarka paneler i nylon, som ger dig det skydd du behöver från stenar och koraller, medan Vibram Megagrip-sulan säkerställer ett stabilt fäste både på torra och blöta ytor för att du ska kunna fokusera på fisket. Med perforerad dränering på kängornas sidor rinner dessutom eventuellt vatten snabbt och enkelt ut ur kängorna, samtidigt som den nedskalade konstruktionen utan onödiga komponenter gör att kängorna torkar snabbare invändigt för att du ska få behålla en hög komfortnivå. Kängornas stöd och stabilitet kommer framförallt från det justerbara snörningssystemet, som ger en mer precis och säker passform med stöd åt dina fotleder, och från den nedsydda konstruktionen mellan det utvändiga materialet och yttersulan, som ger en bredare plattform för ökad stabilitet. Den nedsydda konstruktionen gör också att amerikanska Danner, som Patagonia har utvecklat kängorna tillsammans med, kan sula om kängorna när det behövs.

Vikt: ca 1593 g
Yttermaterial: Läder med 1000D 100% nylonpaneler
Foder: 67% polyester, 33% nylon
Övre mellansula: 8IR gummi
Undre mellansula: Polyether polyuretan
Yttersula: Vibram Megagrip

Outdoorexperten på Instagram

Tagga #outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här.OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Populära varumärken

Laddar…