Minn Kota Terrova Bt 55 54" 12V Ip

(0 st omdömen)
Pålitlig och populär aktermonterad elmotor för användning i sötvatten.
Lagerstatus: Beställningsvara
20995 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 1071 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Minn Kota Terrova Bt 55 54” 12V Ip är en aktermonterad elmotor med en kärna av riktigt slitstark och robust komposit (livsgaranti hos Minn Kota), som ger dig en pålitlig och säker fisketur i sötvatten. Terrova har tack vare sina många fördelar blivit omåttligt populär, och inkluderar funktioner som i-Pilot GPS Trolling System, Spot-Lock med Jog, AutoPilot och Digital Maximizer. Lift-Assist-konstruktionen gör att elmotorn snabbt och smidigt fästes vid båten, medan en spak gör att du enkelt lyfter upp och sänker ner motorn i vattnet. Dessutom är elmotorn utrustad med en Weedless Wedge 2-propeller, som förhindrar att motorn börjar hacka och istället får kraft nog att ta sig igenom det mesta. Terrova Bt är också kompatibel med Minn Kotas mobilapp, där du bland annat kan kontrollera i-Pilot, SpotLock och AutoPilot, men också uppdatera mjukvaran i i-Pilot-systemet. Kommer med fjärrkontroll till i-Pilot och en halsrem.

  • i-Pilot GPS Trolling System: Pålitligt GPS-system för fiske, som kontrollerar din trollingmotor för att du bland annat enkelt ska kunna justera hastigheten och riktningen och ställa in Spot-Lock. Stor LCD-skärm som är lätt att läsa av. 
  • Spot-Lock med Jog: Håller båten på ett ställe med utomordenlig exakthet, utan att du behöver röra motorn. Med Jog kan du dessutom välja att flytta båten 1.5 meter i alla riktningar. Spot-Lock aktiveras från fjärrkontrollen till i-Pilot-systemet eller genom Humminbirds Fish Finder. 
  • AutoPilot: Låter dig automatiskt navigera båten i den riktning du vill. Du pekar helt enkelt fören i riktningen du vill åka, aktiverar AutoPilot, och låter din trollingmotor automatiskt styra båten, samtidigt som den justerar för vindar, vågor eller strömt vatten. 
  • Digital Maximizer: Ger 5 gånger så lång batteritid på en laddning, då den bara använder så mycket ström den behöver för den exakta hastigheten du vill köra i. Med en enkel knapptryckning på trollingmotorn kan du dessutom se exakt hur mycket batteritid du har kvar. 

Observera att Terrova inte har ett inbyggt ekolod.

Teknisk specifikation 

Dragkraft: 25 kg (55 lbs.)
Rigglängd: 137 cm (54”)
Max, ström: 50A 12V
Max, båtlängd: 6,4 m (21 fot)
   (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…