Minn Kota Terrova Bt 80 60" 24V Ip

(0 st omdömen)
Pålitlig och populär aktermonterad elmotor för användning i sötvatten.
Antal
Lagerstatus: I lager
27995 kr 20996 kr
Handla nu
Betala i december
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Expresshantering
Möjlighet till
expresshantering
Fri frakt och fri retur
För beställningar
över 500kr
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.


Beskrivning
Pålitlig och populär aktermonterad elmotor för användning i sötvatten.
Funktionalitet
Minn Kota Terrova Bt 80 60” 24V Ip är en aktermonterad elmotor med en kärna av riktigt slitstark och robust komposit (livsgaranti hos Minn Kota), som ger dig en pålitlig och säker fisketur i sötvatten. Terrova har tack vare sina många fördelar blivit omåttligt populär, och inkluderar funktioner som i-Pilot GPS Trolling System, Spot-Lock med Jog, AutoPilot och Digital Maximizer. Lift-Assist-konstruktionen gör att elmotorn snabbt och smidigt fästes vid båten, medan en spak gör att du enkelt lyfter upp och sänker ner motorn i vattnet. Dessutom är elmotorn utrustad med en Weedless Wedge 2-propeller, som förhindrar att motorn börjar hacka och istället får kraft nog att ta sig igenom det mesta. Terrova Bt är också kompatibel med Minn Kotas mobilapp, där du bland annat kan kontrollera i-Pilot, SpotLock och AutoPilot, men också uppdatera mjukvaran i i-Pilot-systemet. Kommer med fjärrkontroll till i-Pilot och en halsrem.

  • i-Pilot GPS Trolling System: Pålitligt GPS-system för fiske, som kontrollerar din trollingmotor för att du bland annat enkelt ska kunna justera hastigheten och riktningen och ställa in Spot-Lock. Stor LCD-skärm som är lätt att läsa av. 
  • Spot-Lock med Jog: Håller båten på ett ställe med utomordenlig exakthet, utan att du behöver röra motorn. Med Jog kan du dessutom välja att flytta båten 1.5 meter i alla riktningar. Spot-Lock aktiveras från fjärrkontrollen till i-Pilot-systemet eller genom Humminbirds Fish Finder. 
  • AutoPilot: Låter dig automatiskt navigera båten i den riktning du vill. Du pekar helt enkelt fören i riktningen du vill åka, aktiverar AutoPilot, och låter din trollingmotor automatiskt styra båten, samtidigt som den justerar för vindar, vågor eller strömt vatten. 
  • Digital Maximizer: Ger 5 gånger så lång batteritid på en laddning, då den bara använder så mycket ström den behöver för den exakta hastigheten du vill köra i. Med en enkel knapptryckning på trollingmotorn kan du dessutom se exakt hur mycket batteritid du har kvar. 

Observera att Terrova inte har ett inbyggt ekolod.

Teknisk specifikation

Dragkraft: 36 kg (80 lbs.)
Rigglängd: 152 cm (60”)
Max, ström: 56A 24V
Max, båtlängd: 7,6 m (25 fot)

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Populära varumärken

Laddar…