20% rabatt på vandringskläder!
Kod: HIKE20 | *Ej Norrøna & Mountain Equipment. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-19.
 » 
46404 -19%

Eagle Creek Expanse Wheeled Duffel 100L / 30"

Den perfekta resväska för dig som behöver ha med dig mycket på resan.
1. Välj Färg
Black
Stone Grey
2. Antal
Den perfekta resväska för dig som behöver ha med dig mycket på resan.
2195 kr 1775 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juni
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Den perfekta resväska för dig som behöver ha med dig mycket på resan. Eagle Creek Expanse Wheeled Duffel 100L rymmer lika mycket som en stor duffel och har lika bra organisering som en vanlig resväska, här får du plats med allt.
Väskan är en perfekt kombination av en resväska på hjul och en duffelbag, den öppnas helt och håller upptill så att du enkelt får en överblick över hela packningen och fylls inte väska ut helt finns det kompressionsremmar som går att dra åt för att hålla packningen på plats.
Väskan har också robusta och hållbara hjul, handtag på alla sidor för lätt hantering och låsbara dragkedjor för att skydda från tjuvar.

Storlek: 39,5 x 76 x 30,5 cm
Volym: 100 L
Vikt: 3,3 kg

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…