The North Face Chimera 18

(0 st omdömen)
Vandringsentusiastens drömryggsäck för snabba dagsturer, med sin bekväma passform, funktionella material och lättåkomliga förvaringsutrymmen.
1. Välj Färg
  • Asphalt Grey/Tin Grey

  • Urban Navy/Bomber Blue

Lagerstatus: I lager
1095 kr 766 kr
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Expresshantering
Möjlighet till
expresshantering
Fri frakt och fri retur
För beställningar
över 500kr
Kundbetyg

Baserat på 1475 omdömen. Se några av omdömena här.;


Beskrivning
Vandringsentusiastens drömryggsäck för snabba dagsturer, med sin bekväma passform, funktionella material och lättåkomliga förvaringsutrymmen.
Funktionalitet
The North Face Chimera 18 är vandringsentusiastens drömryggsäck för snabba dagsturer, med sin bekväma, snäva passform, sitt funktionella material och sina rymliga och lättåtkomliga förvaringsutrymmen. Ryggsäcken tillverkas utvändigt av ett snabbtorkande och fuktransporterande material, med den andningsbara ryggpanelen FlashDry, som ger ett mer behagligt klimat kring ryggen och håller den fri från svett. Ryggsäcken är även utrustad med Dyno Cinch-systemet, som är justerbart utan att du behöver ta av dig ryggsäcken, och som ger en balanserad och bekväm passform som sitter snävt över ryggen. När du har på dig ryggsäcken är det dessutom enkelt att komma åt den utrustning du har packat i ryggsäckens huvudfack eller i de sekundära utrymmena, samtidigt som fickan framtill ger dig snabb tillgång till exempelvis extra lager när vädret slår om. Ryggsäcken har även fyra fickor utvändigt för till exempel gel, snacks eller vätska, ett separat fack för din vätskeblåsa, och stretchiga sidofickor för snabb och enkel tillgång till extra vattenflaskor.

Volym: 18 liter
Vikt: 511 g

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Andra har också köpt

Populära varumärken

Laddar…