PRE SEASON SALE | UPP TILL 60%
Fynda förra årets produkter till grymma priser
Petzl Utrustning, Grigri +, Grey

Petzl Grigri +

Praktisk och lättviktig repbroms, som ger en säker och kontrollerad säkring och nedfirning på klättergymmet och vid klippan. 
1. Välj Färg
Grey
Orange
Purple
2. Antal
Praktisk och lättviktig repbroms, som ger en säker och kontrollerad säkring och nedfirning på klättergymmet och vid klippan. 
1545 kr 1396 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i november
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Petzl Grigri+ är en praktisk, lättviktig repbroms som med hjälp av ett effektivt, assisterande bromssystem för ett brett spektrum av enkelrepdiametrar ger en säker och kontrollerad säkring och nedfirning både på klättergymmet och vid klippan. Repbromsen är särskilt lämplig för både elever och instruktörer, då du med en särskild knapp kan välja mellan ett topprepsläge och ett ledklättringsläge, och genom ett antipanik-handtag, som stoppar nedfirningen om användaren drar för hårt. Det är dessutom mer bekvämt tack vare det ergonomiska handtaget och det progressiva repfodret. Repbromsen fungerar genom att bromsen vrider på kabinen när du faller, vilket gör att repet spänns och kammekanismen klämmer fast och bromsar repet. Håll alltid därför i bromssidan av repet, då det hjälper till att aktivera kammen vid ett fall. Certifierad enligt CE EN 15151-1, UIAA.

Vikt: 200 g
Repkompatibilitet: 8.5-11 mm enkelrep (optimalt för 8.9-10.5 mm)
Material: Aluminium, rostfritt stål, nylon

Andra har också köpt

/images/product/medium/78863.jpg
False
-22%
/images/product/medium/76237.jpg
UnicornParty
True
/images/product/medium/58323.jpg
False
/images/product/medium/59920.jpg
False
/images/product/medium/56361.jpg
False
/images/product/medium/47993.png
False
Maurten Gel100 - Energigel med hög kolhydrathalt
Köp 6 betala för 5
/images/product/medium/42656.png
False
Enervit Sport Liquid Gel Competition
Köp 6 betala för 5
/images/product/medium/59970.jpg
False

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…