20% rabatt på löparkläder*
Kod: RC20 | *Ej Norrøna. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-21.
 » 
47998

Petromax Grill Fire Skillet Gp35 With One Pan Handle

En stekpanna gjord av gjutjärn med räfflad stekyta, som är perfekt för att tillaga kött, grönsaker och övriga råvaror både inomhus och utomhus!
Antal
En stekpanna gjord av gjutjärn med räfflad stekyta, som är perfekt för att tillaga kött, grönsaker och övriga råvaror både inomhus och utomhus!
595 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juni
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Petromax Grill Fire Skillet Gp35 With One Pan Handle är en stekpanna gjord av gjutjärn med räfflad stekyta, som är perfekt för att tillaga kött, grönsaker och övriga råvaror. Värmen fördelas jämnt och lagras under lång tid i gjutjärn. Tack vare den rutinerade finishen är den robusta och hållbara stekpannan redo att användas direkt efter köpet. Stekpannan är lämplig för användning utomhus på en lägereld eller grill, inomhus på vilken typ av spis som helst eller i ugnen. 

Kapacitet: 2.5 L
Diameter övre kant: 30 cm
Diameter undre kant: 25 cm
Höjd: 6.7 cm
Vikt: 3.8 kg
Material: Gjutjärn

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…