20% extra rabatt på allt inom vandring och camping* | Kod: CAMP20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Alfa, Outdoordays, Mountain Equipment, Meindl, Norrøna, Thule, Tentipi och elektronik. Dras från nuvarande pris. T.o.m. 15/8-2022.

Light My Fire Firelighting Kit Bio

Light My Fire FireLightning Kit Bio är ett praktiskt kit i biobaserad bioplast som innehåller Swedish Firesteel 2.0, Grandpa's FireFork och Tinder-on-a-Rope.
1. Välj Färg
Hazyblue/Rustyorange
Sandygreen/Cocoshell
2. Antal
Light My Fire FireLightning Kit Bio är ett praktiskt kit i biobaserad bioplast som innehåller Swedish Firesteel 2.0, Grandpa's FireFork och Tinder-on-a-Rope.
220 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Light My Fire FireLightning Kit Bio är ett praktiskt kit som innehåller Swedish Firesteel 2.0, Grandpa's FireFork och Tinder-on-a-Rope. FireSteel är ett effektivt tändstål som är enkelt att tända oavsett väder eller höjd. Den fungerar lika bra i vått tillstånd och kan tändas upp till 3000 gånger. Tändstålet har inbyggd nödvisselpipa och det starka skenet från gnistorna kan även användas som nödsignal.

Light My Fire Grandpa's Firefork är en praktisk grillgaffel som är tillverkad av en enda bit rostfri ståltråd för optimal hållbarhet. Grandpa's Firefork passar alla pinnar och fungerar utmärkt även som eldgaffel. Tinder-on-a-Rope är lätt att tända även i vått tillstånd samt är gjord av naturligt, miljövänligt material som ger en mycket varm flamma.

Firesteel 2.0
Tänder eld – oavsett väder, höjd eller hur blött det är
Skapar en gnista på 3 000°C
Kan tändas upp till 3000 gånger
Tänder allt ifrån fnöske till gaskök och grillar
Inbyggd nödvisselpipa i handtaget
Klassas inte som farligt gods & självantänder inte
Tillverkad av biobaserad bioplast i Sverige
Inkluderar en praktisk CircBag för enkel förvaring

Grandpa's Firefork
Smart grillgaffel för lägerelden
Fungerar med i stort sett alla pinnar
Fungerar även som eldgaffel
Det inkluderade skyddshöljet bidrar med enkel och säker förvaring
Skyddshöljet har hål för upphängning
Tråden är tillverkad av ett enda stycke rostfritt stål för optimal hållbarhet.

Tinder-on-a-Rope
Lättantändlig tändved, även i blött tillstånd
Naturligt & miljövänligt
Innehåller upp till 80% kåda
Det är kådan, inte pinnen i sig som brinner
Räknas inte som farligt gods på flygplatser

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Jag köpte detta som en liten present till mig själv för att aktivera mig mer för friluftsliv. "Trä-pinnen", Tinder-on-a-rope funkade super smidigt tillsammans med FireSteel att få igång en eld, och Fireforken var enkel att trä på en pinne och grilla lite korv. Super smidig att använda samt ett stort plus att den är biobaserad!

Visar omdömen 1

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…