20% rabatt på ett köp
KOD: DEAL20
Se villkor.
Light My Fire Bestick och sporkar, Spork Original, Deeplyblue -31%

Light My Fire Spork Original

Populär spork i bioplast.
1. Välj Färg
Deeplyblue
Dustypink
Hazyblue
Mistypurple
Mustyyellow
Rockyred
Rustyorange
Sandygreen
Shadygreen
Slatyblack
2. Antal
Populär spork i bioplast.
35 kr 24 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i november
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Light My Fires egen Spork är originalet: en kombinerad sked, gaffel och kniv. Med sked i ena änden och en gaffel med tandad egg i den andra är den ett mångsidigt, återanvändbart och kompakt tillskott till lunchlådan, picknick-korgen, handväskan eller ryggsäcken. Precis som vårt återanvändbara sugrör ReStraw är den ett fantastiskt alternativ till dåliga engångsprodukter som gör stor skada på miljön. Spork kan användas i stekpannor och grytor med non stick-beläggning, är tillverkad av 100% BPA-fri, biobaserad plast och går att diska i diskmaskin. Den finns i en rad olika fina färger. 

Så, tar en snabblunch på stan eller äter middag under stjärnorna – ta med dig en bit av civilisationen ut i vildmarken, eller en bit av vildmarken till civilisationen. 

Egenskaper
  • Lätt att rengöra
  • Lätt
  • Tål maskindisk.
  • BPA-fri.
  • Tillverkad i Sverige.
  • Tillverkad av biobaserad plast.

Fakta
Mått:
170x38x10 mm
6.693x1.496x0.394 inches
Vikt:
0,011 kg
0,377 oz

BESTICKET SOM ÄR TRE I ETT 
Den tandade sidan gör Spork Original till inte bara sked och gaffel, utan även kniv. Bra att veta är också att Spork är säker för användning på grytor och kastruller med non-stick-beläggning, om du skulle vilja använda den för matlagning i vildmarken. 

LÄTT TA MED
Perfekt att stoppa ner i ryggsäcken, båten, picknick-korgen, lunchlådan, handväskan, handskfacket, handbagaget eller portföljen. 

MÅNGSIDIG
Spork Original fungerar lika bra på tågluffen som på picknicken eller snabblunchen på stan. Spork är tillverkad av 100% BPA-fri, biobaserad plast. Den går att använda i mikrovågsugn och diskas enkelt i diskmaskin.

BIOBASERADE PLASTER
Biobaserade plaster har en unik fördel framför vanliga, oljebaserade plaster: den är helt eller delvis tillverkad av växter eller andra biologiskt framställda råvaror. 
Biologiskt nedbrytbara plaster kan också vara helt eller delvis tillverkad av växter eller andra biologiskt framställda råvaror men de kan också innehålla fossila material. Fördelen med de biologiskt nedbrytbara plasterna är deras förmåga att brytas ner under vissa speciella omständigheter som i en kompost. I del flesta fall krävs dock industriell kompostering för att nedbrytningen ska ske. 

Andra har också köpt

-31%
/images/product/medium/48306.jpg
Slatyblack
True
Light My Fire Spork Original Bio 2-Pack - Spork för att äta utomhus
-29%
/images/product/medium/78188.jpg
SandygreenDustypink
True
-20%
/images/product/medium/23699.jpg
False
Sked
/images/product/medium/23850.jpg
False
-29%
/images/product/medium/48304.jpg
SandygreenDustypink
True
Light My Fire Spork Little Bio 2-Pack - 2 stycken sporkar för de minsta äventyrarna
/images/product/medium/16841.jpg
False
Sked
/images/product/medium/13885.jpg
False
-24%
/images/product/medium/35424.jpg
False
Sea to Summit Cutlery Titanium Set

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…