10% extra rabatt på löparskor & löparryggsäckar* | Kod: RUN10
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara". Dras från nuvarande pris. Giltig t.o.m. 18/8-2022.
POC Utrustning, Retina Clarity, Hydrogen White/Spektris Orange -20%

Poc Retina Clarity

Snygga skidglasögon med en helt ny nivå av optisk prestanda tack vare dess unika linser framtagna i samarbete med marknadsledande Carl Zeiss. 
1. Välj Färg
Hydrogen White/Spektris Orange
Uranium Black/Spektris Orange
2. Antal
Snygga skidglasögon med en helt ny nivå av optisk prestanda tack vare dess unika linser framtagna i samarbete med marknadsledande Carl Zeiss. 
1495 kr 1196 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från POC Utrustning

Beskrivning

Poc Retina Clarity är snygga skidglasögon med en helt ny nivå av optisk prestanda tack vare dess unika linser framtagna i samarbete med marknadsledande Carl Zeiss. Linserna är framtagna med specifika, mycket avancerade toner designade för att förbättra visionen genom att öka kontrast och ljus, medan Spektris Mirror-behandlingar har gjorts för att komplettera varje ton och används för tre olika väderförhållanden; soligt, delvis soligt och mulet. Retina Clarity har en dubbellins gjord i PC/CP som ger överlägsen optisk prestanda och som är behandlad med im- och repskydd. Den mjukt belagda PU-ramen anpassar sig till ditt ansikte och 3-lagersansiktsskummet ger en oslagbar komfort. För att glasögonen ska sitta stadigt i skidbacken är de utrustade med ett högkvalitetsspänne med silikon på insidan, vilket ger bra grepp runt huvudet.

Egenskaper
Claritylinser för precisionsprestanda hela dagen och i alla väder
Unik spektris mirror-behandling på ytterlinsen
Cellulose propionate (CP) innerlins
im- och repskydd
Ansiktsskum i 3 lager
Silikongrepp på insidan av huvudremmen
One size

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…