Gregory Optic 58

(0 st omdömen)
Din idealiska vandringspartner mil efter mil.
1. Välj Färg
  • Lava Grey

2. Välj Storlek
Lagerstatus: Beställningsvara
2395 kr
Handla nu
Betala i april
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Fri expresshantering
För beställningar
över 1500kr
Fri frakt och fri retur
För beställningar
över 500kr
Kundbetyg

Baserat på 1071 omdömen. Se några av omdömena här.;


Beskrivning
Din idealiska vandringspartner mil efter mil.
Funktionalitet
Längre distanser och vintertemperaturer kräver extra utrymme och Gregory Optic 58 ger dig just detta samt utan att kompromissa med kravet på en ultralätt design. Korrekt lastkontroll, fukttransporterande ventilation och smarta egenskaper ger dig komfort och funktionalitet vare sig du vandrar på havsnivå eller uppe i bergen. AeroSpan-bärsystemet med en fukttransporterande, ventilerande ryggpanel samt ventilerande FocusForm-axelremmar och ett extra stödjande höftbälte ger optimal komfort hela dagen lång. Ryggsäcken har också en dyna vid ländryggen för komfortabel, energisparande viktfördelning samt en ultralätt 7001 Aluminium-ram för utomordentligt stöd. 

Skulle det börja regna finns det ett regnskydd i toppfickan samt om du vill spara in vikt ytterligare så kan även toppfickan tas av. För de tillfällen då solen tittar fram så kommer du säkert också uppskatta det smidiga snabbförvaringssystemet för solglasögon som finns på axelremmarna samt om du skulle bli törstig så finns det plats för vattenflaskor på både vänster och höger sida med åtkomst utan att behöva ta av ryggsäcken. Andra praktiska förvaringsmöjligheter är en överdimensionerad och tålig frontficka i stretchmaterial, dragkedjeförsedda fickor på höftbältet för snabb åtkomst samt stora sidfickor i stretchmesh för exempelvis flaskor eller sandaler. Ryggsäcken har också ett ultralätt V-kompressionssystem på sidorna och undersidan, fästen för isyxor eller stavar samt gott om fästpunkter för extra utrustning.

Fakta
Volym: 58 liter
Vikt: 1,14 kg
Vikt regnskydd: 0,1 kg
Max kapacitet: 16 kg
Material: 100D High Tenacity Nylon (huvud), 210D High Tenacity Nylon (bas), EVA-skum (sele, höftbälte, ländrygg), 7001 Aluminium, HDPE (chassis-stöd),  135D High Density Polyester (foder)

Outdoorexperten på Instagram

Tagga #outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här.OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Andra har också köpt

Populära varumärken

Laddar…