Norröna Falketind Warm1 Jacket (m)

(0 st omdömen)
Mycket mångsidig, isolerande mellanlagersjacka idealisk för användning året runt.
1. Välj Färg
  • Caviar

  • Indigo Night

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
1295 kr 971 kr
Handla nu
Betala i april
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Fri expresshantering
För beställningar
över 1500kr
Fri frakt och fri retur
För beställningar
över 500kr
Kundbetyg

Baserat på 1071 omdömen. Se några av omdömena här.;


Beskrivning
Mycket mångsidig, isolerande mellanlagersjacka idealisk för användning året runt.
Funktionalitet
Norröna Falketind Warm1 Jacket Men är en mycket mångsidig, isolerande mellanlagersjacka idealisk för användning året runt, som är gjord av mjukt fleecematerial med utmärkt värme-/viktrelation. Falketind Warm1 Jacket är gjord för män och är utrustad med stretchpaneler för bästa möjliga passform och flexibilitet. Andra praktiska egenskaper är ett mjukt hakskydd, inbyggda handledsvärmare och handvärmarfickor.

Användningsområden:
Resa med ryggsäck, alpinskidåkning, skidor och snowboard, storväggsklättring, jacka för längdskidåkning, allmänna friluftsaktiviteter, randonné/topptur, terränglöpning och vandring.

Material:

Warm1
Norrönas lättaste fleece. Den väger under 200 g/m². Den passar perfekt som mellanlager och den unika utformningen och strukturen passar perfekt för olika typer av aktiviteter, eftersom de håller kvar varm luft utan att stoppa fuktgenomsläppligheten. När det används på egen hand är materialet tillräckligt öppet för att luften ska kunna cirkulera, så att du förblir bekväm även i mildare förhållanden. Under ett tunt skal ger de utmärkta isoleringsvärden.

Polartec Power Stretch
Kroppsnära ensidig fleece med 4-vägsstretch och god andningsförmåga. Materialet är utformat för att hålla dig torrare när du svettas och ge värme utan extra vikt. Utsidan är jämn, så att du får större rörelsefrihet när du dessutom använder ett skal.

Outdoorexperten på Instagram

Tagga #outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här.OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Andra har också köpt

Populära varumärken

Laddar…