20% på valfria löparskor!
Kod: RUN20 | *Ej On. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-14.
 » 
49785

Silva Headlamp Trail Speed 4XT

Extremt lätt och kraftfull pannlampa för multiatleten!
Antal
Extremt lätt och kraftfull pannlampa för multiatleten!
2195 kr
Lagerstatus: Ej i lager. Beräknas vara beställningsbar 2021-09-02
Handla nu
Betala i juni
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Silva Headlamp Trail Speed 4XT är en extremt lätt och kompakt, men även kraftfull pannlampa för multiatleter, som vill bära med sig så lite vikt som möjligt men ändå få tillräckligt med ljus under löpningen, cyklingen eller skidåkningen i mörkret. Pannlampan i aluminium har dessutom optimal avkylning, och erbjuder den perfekta balansen mellan ljusstyrka, väderskydd, batteritid och vikt för att du ska kunna prestera på nya, högre nivåer.

Pannlampan är utrustad med Silva Intelligent Light, som optimerar ljusmönstret genom en unik kombination av lampor med både lång och bred räckvidd. Detta resulterar i färre huvudrörelser och ger en mycket tydligare överblick av objekt på både nära håll och längre avstånd, och du får balansen och förtroendet för att kunna röra dig snabbt och prestera bättre. Silvas innovativa Flow Light tar optimeringen ännu längre då du sömlöst kan anpassa ljusmönstret efter just din favoritsport - om du vinklar lampan nedåt får du en bred ljusstråle perfekt för långsammare aktiviteter, och om du vinklar den uppåt får du en längre ljusstråle anpassad för snabba aktiviteter. Pannlampan har en kraftfull ljusstyrka på 1200 lumen, och ett superlågt ljusläge på 80 lumen, som minskar batterianvändningen för långa träningspass och tävlingar där maximal ljusstyrka inte krävs.

Lampan är monterad på ett bekvämt pannband med ergonomiska spännen för mjukare justering, och har ett avtagbart toppband som ger extra stöd vid behov. Pannbandet är även utrustat med en bakplatta för det uppladdningsbara batteriet, som både säkerställer att vikten är optimalt fördelad, att batteriet är stabilt och att en hög komfortnivå kan upprätthållas även under långvariga och tuffa aktiviteter. Även om batteriet är lättviktigt och sitter stadigt på huvudet, kan bakplatta och batteri även hakas av om du vill använda pannlampan över en hjälm och därmed behöver bära batteriet i fickan eller ryggsäcken istället. Ett hjälmfäste och ett cykelfäste inkluderas även för mångsidig användning under alla dina aktiviteter. Batteriet har även en batteriindikator som anger batterinivån före och under din aktivitet, och som larmar när batteriet är lågt. Batteriet går då in i ett reservläge, som automatiskt justerar ljuset till ett läge som gör att du kan ta dig hem säkert. 

Innehåll: 3.3Ah Li-Ion-batteri, pannband, hjälmfäste, cykelfäste, förlängningssladd (inkl. textilband), USB-kabel, snabbguide, toppband, nylonpåse, kabelguide bak och sida

Specifikationer:
 • Vikt, utan batteri: 86 g
 • Vikt, med batteri: 257 g
 • LED-typ: 2 x LED med hög effekt, 1 x grön/röd LED
 • Ljusbild: Intelligent light / Flow light
 • Max lumen: 1200
 • Medium lumen: 600
 • Min lumen: 80
 • Lystid i -5˚C: 2 timmar
 • Lystid i +20˚C: 5 timmar
 • Batteri: Li-Ion 7.4V 3.3Ah / hårt skal
 • Laddningstyp / -tid: USB / 4 timmar
 • Reservläge: Ja
 • Fästen: Pannband, hjälm och cykelstyre
 • Vattentålighet: IPX5

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…