20% extra rabatt på alla kläder* | Kod: CLO20X
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Mountain Equipment & Norrøna. Dras från nuvarande pris. Gäller t.o.m. 12/8-2022.

Zone3 8Mm Neoprene Swimming Calf Sleeves

1. Välj Färg
Black/Orange/White
2. Välj Storlek
S
M
L
3. Antal
495 kr 313 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Calf Sleeves för Swim Run i 8mm Neoprene som gör att du får bättre flytkraft i benen vilket är extra viktigt då du har löparskorna på dig under simningen.

Det 8mm tjocka Neoprenet gör att du håller underbenen varma under siming i kallt vatten, vilket gör det lättare att komma igång med löpningen när du kliver ur vattnet.

Samtidigt skyddar du underbenen mot grenar, stenar med mera som gärna är i vägen när du kommer springande eller simmande.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…