20% rabatt på vandringskläder*
Kod: VK20 | *Ej Norrøna, Härkila & Mountain Equipment. Från rek. pris t.o.m. 2021-06-23.
 » 
50447

Baggen Utbytesexpander X1

Antal
179 kr
Lagerstatus: Endast 3st kvar
Handla nu
Betala i augusti
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Köpt för mjuk expander till ditt bälte, eller börjar den gamla bli sliten?

Byt enkelt till en ny.Vad betyder X1 & X2?
X1 respektive X2 är namnen på de olika dämpningarna som sitter i våra Softbelt. Dessa är enkelt utbytbara och går att köpa lösa!

X1 - Enkel expander = Mjuk dämpning
En mjukare dämpning för små eller medelstora hundar. Rekommenderas även för större hundar om du själv är liten och inte har så mycket vikt/styrka att sätta emot.

X2 - Dubbel expander = Hård dämpning
Hårdare dämpning för dig med flera eller starka hundar. Ger bättre kontroll och mera närkontakt med hundar som drar mycket, men då är det dock en fördel om 

OMDÖMEN

4,9 5
5 Av 5 (10 OMDÖMEN)

Kanonskönt med ett ”snöre” som inte hänger i backen när hunden slutar dra. Tror jag ska prova den som är lite mindre elastisk också. För min hund drar ganska mycket ibland, när vi möter andra hundar och då kan det ta tid att ”fånga in” linan då den töjs en hel del.

Visa fler omdömen
Visar omdömen 10

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…