Upp till 35% på över 1500 produkter!
Passa på att fynda bland veckans äventyrliga erbjudanden
 » 
51963

Black Diamond Jetforce Pro Airbag Pack 35L

Teknisk lavinryggsäck med batteridriven airbag för säkerhet i bergen - om och om igen. 
1. Välj Färg
Black
Red
2. Välj Storlek
M/L
S/M
3. Antal
Teknisk lavinryggsäck med batteridriven airbag för säkerhet i bergen - om och om igen. 
12699 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juli
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

När Black Diamond för flera år sedan utvecklade sin JetForce-teknologi och revolutionerade skidvärlden, var det för att skapa ett bättre alternativ till de begränsningar som vanliga lavinryggsäckar med gaspatronsdrivna airbag-system hade. De skapade istället ett tekniskt, batteridrivet fläktsystem som på bara 3.5 sekund blåser upp en 200 liters-airbag, bibehåller uppblåsningen även om det går hål på airbagen, och automatiskt släpper ut luften efter tre minuter för att skapa en luftficka för lättare lavinräddningar. Black Diamond Jetforce Pro Airbag Pack 35L är den efterlängtade uppdateringen av det banbrytande originalet, och är både lättare, mer kompakt och mer välplacerad - men givetvis med samma säkra, resvänliga airbag-system som tidigare.

Andra egenskaper:
  • JetForce-teknologin är laddningsbar, och är lägre placerad för att ryggsäcken ska sitta bättre på ryggen. Utlösningsmekanismen kan placeras på ryggsäckens högra eller vänstra axelrem och är justerbar till höjden, för att bättre passa dina personliga preferenser. 
  • Bluetooth-anslutning för snabb uppdatering av mjukvaran direkt genom Pieps-appen i din smartphone, med personliga inställningar.
  • Gott om förvaring för extra lager, vatten och ytterligare utrustning, inklusive en särskild ficka för lavinutrustningen, ett fäste för isyxa, HiLo-hjälmhållare och ficka på höftbältet.
  • Packbart, diagonalt skidfäste som låter airbagen blåsas upp även när du har fäst skidorna på ryggsäcken. 
  • Den obligatoriska benremmen sitter på höftbältet, och går att packa undan med hjälp av en karbinhake som fästes i bältet. 
  • Möjlighet att fästa en extra förvaringssäck för ytterligare förvaringsutrymme, med Jetforce Pro Booster 10L, Jetforce Pro Booster 35L eller Jetforce Pro Split Booster 25L.

Volym: 35 L
Vikt (S/M / M/L): 2.96 / 3.06 kg
Material: Dynex - 210D + PE 200D

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…