20% rabatt vid köp över 2000kr* | Kod: OUT20
*Ej Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-09-20.
 » 
52576

Pieps Jetforce Bt Pack 35L

Praktisk 35L lavinryggsäck med batteridriven airbag för högre säkerhet.
1. Välj Färg
Black
2. Välj Storlek
M/L
S/M
3. Antal
Praktisk 35L lavinryggsäck med batteridriven airbag för högre säkerhet.
12699 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Handla nu
Betala i november
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Pieps Jetforce Bt Pack 35L är en lätt och kompakt lavinryggsäck som erbjuder airbag och en trådlös enhetshantering via Bluetooth och Pieps-appen. JetForce teknologin är uppladdningsbar och det flexibla modul zip-on systemet gör det enkelt att ta med en extra förvaringssäck på resan. Ryggsäcken är utrustad med fack för att förvara spade och sond samt ett höftbälte. Höftbältet har en ögla att fästa runt benet och en karbinhake för att lätt kunna fästa utrustning direkt på bältet. Utlösningsknappen är justerbar och kan fästas på antingen höger eller vänster sida samt i den höjd som passar dig bäst. Pieps Jetforce Bt Pack 35L har dessutom fästen för isyxa och hjälmhållare, bröstrem med visselpipa och ett diagonalt system för att kunna fästa skidorna utan att de är i vägen om airbagen utlöses. Pieps Jetforce Bt Pack 35L är CE-certifierad som en personlig skyddsutrustning.

JetForce Teknologi
  • Flera utlösningar
  • Automatisk airbag utlösning efter 3 minuter för att skapa en luftficka
  • Automatisk självdiagnostik
  • 100% djupurladdningsskydd
  • Flygvänlig
  • Passar för helikoptrar och linbanevagnar utan att avaktivera systemet
  • Uppdateringsmöjligheter via Bluetooth och Pieps-appen

Specifikationer
  • Volym: 35 L
  • Vikt (S/M / M/L): 2.96 kg / 3.06 kg
  • Material: Dynex (210d + PE 200d)
LI-ION Batteri
Det smarta batterihanteringssystemet (BMS) ger, tillsammans med temperatursensorer, en optimerad batteriprestanda. JetForce systemet använder ett specialdesignat Lithium-Ion batteri, vilket genererar hög ström även vid låga temperaturer (-30°C).

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…