20% extra rabatt på nästan hela vårt sortiment* | Kod: SUMMER20
Gäller t.o.m. 26/6 | *Se villkor och shoppa här
 » 

Non-Stop Dogwear Ly Sleepingbag For Dog

En värmande sovsäck för din bästa vän!
1. Välj Färg
Blue
2. Välj Storlek
S
M
L
3. Antal
En värmande sovsäck för din bästa vän!
995 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Handla nu
Betala i augusti
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Non-Stop Dogwear Ly Sleepingbag For Dog är en sovsäck, LY*, så att du alltid kan ge din bästa vän den värme och det skydd hen behöver – antingen under en paus på en vandring eller i tältet eller under en vinterexpedition. Ly är en tvådelad sovsäck – en nedre och en övre del som fästes med en kraftig dragkedja. Detta gör det enkelt att placera hunden i den och stänga dragkedjan. Övre delen har också en stor öppning med dragkedja så att du kan göra en bred öppning för att din hund ska kunna röra sig och ta ut sitt huvud för att få frisk luft. Övre delen kan helt avlägsnas så att basen kan användas som en hundbädd.

Vi rekommenderar att träna din hund med sovsäcken innan du tar ut den för första gången, så hunden kommer till ro under er resa.

*LY betyder skydd på norska

Storlekstabell:
Size Vikt Mått Hundras Exempel

S 375 g 72 x 45 cm Tax
M 450 g 100 x 60 cm Engelsk setter
L 800 g 125 x 80 cm Korthårig vorsteh

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…