Saucony Guide 13 Women

(0 st omdömen)
Det självklara valet för lätt till medelkraftigt pronationsstöd med grym mix mellan låg vikt, stötdämpning och löpkänsla.
1. Välj Färg
  • Blackout

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
1599 kr
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Expresshantering
Möjlighet till
expresshantering
Fri frakt och fri retur
För beställningar
över 500kr
Kundbetyg

Baserat på 1475 omdömen. Se några av omdömena här.;


Beskrivning
Det självklara valet för lätt till medelkraftigt pronationsstöd med grym mix mellan låg vikt, stötdämpning och löpkänsla.
Funktionalitet
Saucony Guide 13 Women har blivit favoriten för löparna som söker en lätt pronationssko med maximal löpkänsla. Mellansulan är tillverkad i PWRRUN, och i kombination med toppsulan i PWRRUN+ ges en utmärkt stötdämpning med högsta möjliga energiåtergivning. Den livliga stötdämpningen, kombinerat med 8 mm dropp skapar utmärkta förutsättningar för en skonsam landning och responsiv följsamhet. Den tydligt avfasade häldelen på mellansulan genererar dessutom mindre rotationskraft från isättning till maxbelastning, vilket tillsammans med den helt nya pronationskilen i TPU minimerar mängden pronationspåverkan för fotleden, samtidigt som löpkänslan maximeras. För bästa komfort ger FORMFIT-konstruktionen en optimal passform runtom hela skon. Underifrån är toppen av mellansulan formad i hälen och hålfoten, för att ge bättre stöd och instegskomfort. Ovanifrån omsluts foten på en perfekt sätt med hjälp av en välventilerande sömlös mesh, som kombinerats med stabiliserande 3D-printad struktur.  Guide 13 är med sin lite mer svängda läst perfekt för löparen med högt till normalt fotvalv. 

Egenskaper
Bra för: Pronation/mängdträning
Stötdämpning: PWRRUN mellansula och PWRRUN+ toppsula
Dropp: 8 mm

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Andra har också köpt

Populära varumärken

Laddar…