20% extra rabatt på alla kläder* | Kod: CLO20X
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Mountain Equipment & Norrøna. Dras från nuvarande pris. Gäller t.o.m. 12/8-2022.

Head Kore 93 W

Lätthanterlig, snabb allmountainskida för erfarna skidåkare - perfekt för dig som vill gå från pist till freerideåkning!
1. Välj Färg
Grey/Mint
2. Välj Storlek
153
171
162
3. Antal
Lätthanterlig, snabb allmountainskida för erfarna skidåkare - perfekt för dig som vill gå från pist till freerideåkning!
6795 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Head Kore 93 W är en lätthanterlig, snabb allmountainskida för erfarna skidåkare, och är den perfekta språngbrädan från pist till freerideåkning för dig som vill utvidga dina vyer. Den avancerade sandwich cap-konstruktionen är förstärkt med Koroyd, kolfiber och grafen, världens lättaste, starkaste material, med en lättviktig kärna av Karuba-trä. De mångsidiga skidorna är både dynamiska och lättåkta, vilket gör att du kan spara din energi för riktigt långa puderäventyr i bergen, men också att skidorna fungerar utmärkt nedför under en topptur. Även om skidorna är de perfekta kompanjonerna för offpistäventyr och toppturer i bergen, är prestandan inte mindre utmärkt i pisten - med Kore 93 W kommer du alltså känna dig som hemma i all terräng. 
 
Specifikationer:
  • Mått (153 / 162 / 171): 124-87-108 / 127-89-110 / 130-91-113
  • Svängradie (153 / 162 / 171): 13 / 14 / 15.4
  • Graphene-KOROYD-Carbon Sandwich Cap Construction
  • KARUBA Light Weight Wood Core
  • Topless Tech
  • Structured UHM C Base
  • Tip-Tail Rocker
OBS: Om du även köper till bindning och vill ha dessa monterade innan leverans - vänligen kontakta Kundservice med information om sulmått på pjäxan, samt längd och vikt på åkaren. Glöm inte att ange ditt ordernummer.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…