Extrem Fusion 95

(0 st omdömen)
Lekfulla, mångsidiga och stabila allmountainskidor för användning över hela fjället, varje dag.
1. Välj Färg
  • Blue

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
6995 kr 5246 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 1071 omdömen. Se några av omdömena här.;


Beskrivning
Lekfulla, mångsidiga och stabila allmountainskidor för användning över hela fjället, varje dag.
Funktionalitet
Extrem Fusion 95 är en modern och mångsidig allmountainskida som ger den perfekta balansen mellan stabilitet och lekfullhet för användning över hela fjället, varje dag. Skidorna har en livlig och stabil träkärna av poppel och björk, som i kombination med ett dämpande gummimembran minimerar vibrationer från marken. För att maximera energiöverföringen till skidans kanter och göra skidan extra slittålig använder Extrem extra tjocka sidoväggar i ABS, tillsammans med extra tjocka stålkanter som gör att skidan enkelt klarar av hård användning. Konstruktionen vilar på en bas av Okulengrafit för höga hastigheter, och har en avsmalnande design i tip och tail kombinerad med en progressiv freeride-rocker, som gör att vibrationer förs över till mitten av skidan, och som skapar både fantastiskt flyt i mjuk snö och utmärkt kantgrepp i hårt packad snö. Extrem Fusion 95 är testvinnare i skidmagasinet Åka Skidor. Designen är gjord av Örjan Vatnaland. 
 
Egenskaper
  • Skidlängd: 179 / 186 cm
  • Vikt: 1820 / 1990 g
  • Tip: 128 / 129 mm
  • Midja: 95 mm
  • Tail: 116 / 117 mm
  • Svängradie: 18 / 19 m

Rekommendation för skidlängd
  • Så nära din kroppslängd som möjligt. Mer erfarna åkare kan välja längre skidor och mindre erfarna kan välja kortare skidor.

OBS: Om du även köper till bindning och vill ha dessa monterade innan leverans - vänligen kontakta Kundservice med information om sulmått på pjäxan, samt längd och vikt på åkaren. Glöm inte att ange ditt ordernummer.
OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Populära varumärken

Laddar…