20% kängor, stövlar och skor*
Kod: BOOTS | *Ej produkter märkta "exkluderad vara", Meindl & Härkila. Från rek. pris t.o.m. 2021-12-02.
 » 

Petzl Actik Core Lamp

Uppladdningsbar pannlampa idealisk för dynamiska utomhusaktiviteter som bergsbestigning, löpning, vandring och backpacking. 
1. Välj Färg
Black
Red
2. Antal
Uppladdningsbar pannlampa idealisk för dynamiska utomhusaktiviteter som bergsbestigning, löpning, vandring och backpacking. 
755 kr 685 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i januari
Förlängt öppet köp
T.o.m. 10 januari 2022
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Den uppladdningsbara Petzl Actik Core Lamp-pannlampan erbjuder 450 lumen kraft, som tillsammans med dess multiljus design gör den idealisk för dynamiska utomhusaktiviteter som bergsbestigning, löpning, vandring och backpacking. Röd belysning bevarar nattsynen och förhindrar medlemmar i en grupp från att förblinda varandra. Det reflekterande pannbandet ger synlighet i mörkret. Pannlampan levereras med det laddningsbara CORE-batteriet och är också kompatibelt med tre AAA / LR03-batterier (ingår inte), tack vare HYBRID CONCEPT-designen. Monteringstillbehör tillåter lampan att fästas till någon form av hjälm eller på en cykel.

  • Ljusstyrka: 450 lumen (ANSI / PLATO FL 1)
  • Vikt: 75 g
  • Energi: 1250 mAh CORE uppladdningsbart batteri (ingår)
  • Laddningstid: 3 timmar
  • Batterikompatibilitet: alkaliskt, litium eller Ni-MH uppladdningsbart
  • Certifiering (er): CE
  • Vattentäthet: IPX4 (väderbeständig)
  • Garanti 5 år, batteri 2 år eller 300 laddningar.

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (2 OMDÖMEN)

Visar omdömen 2

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…