20% på ett helt köp* | Kod: SANTA20
*Ej produkter märkta "exkluderad vara", Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-11-24.
 » 

Coxa M 10 Liter

En helt ny svensk innovation – en ergonomisk ryggsäck som lägger vikten på dina höfter istället för dina axlar och nacke, tack vare ett patenterat, nytt bärsystem.
1. Välj Färg
Black
Green
Orange
2. Antal
En helt ny svensk innovation – en ergonomisk ryggsäck som lägger vikten på dina höfter istället för dina axlar och nacke, tack vare ett patenterat, nytt bärsystem.
1595 kr 1196 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Handla nu
Betala i februari
Förlängt öppet köp
T.o.m. 10 januari 2022
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

CoXa carry backpack är en helt ny svensk innovation – en ergonomisk ryggsäck som lägger vikten på dina höfter istället för dina axlar och nacke, tack vare ett patenterat, nytt bärsystem.

Ryggsäcken ger dina axlar och armar större rörelsefrihet och ryggsäcken rör sig med dig utan att kännas som en traditionell ryggsäck.

CoXa-ryggsäckar är utrustad med ett fantastisk spänne – CoXa spännet – som är exklusivt framtaget för CoXa Carry och är hjärtat i det unika, ergonomiska bärsystemet. Mot ryggen är den tillverkad i högkvalitativt 3D-nylonnät, vilket ger en mjuk känsla och låter din hud andas. På båda sidor finns 3M-reflexer så att du syns väl i trafiken.

CoXa carry är lätt att ta av och på, och den slimmade designen gör att du kan arbeta, springa, klättra, åka skidor m.m. utan besvär.

Känn friheten att inte behöva bära allt på axlarna. The future way to carry!

  • Förpackningsvolym - 10 L / 610 cu in
  • Vikt - 800 g / 1,8 pund
  • Förpackningsvikt - 5 kg
  • Hydrationskapacitet - 1,5–3 l / 50–100 fl oz
  • Hög synlighet - 3M ™ reflekterande material + LED-ljus
  • Material baksida - andningsbar 3D-nät (nylon)
  • Yttre fickor - 4
  • Inre fickor - 6
  • Regnskydd följer med!

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-25%
-15%
-17%

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…