10% extra rabatt på kläder, skor & kängor
KOD: OUT23
Se villkor.
Red Creek Utrustning, Alpin Rilllåda

Red Creek Alpin Rilllåda

Antal
2695 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i augusti
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Alpin Rilllåda

En låda med tre uppsätningar rillar för alpint bruk, framtaget och utvecklat i samarbete med världscupservicemän på absolut högsta nivå. Strukturtrummorna är avfasade i ena kanten för att man inte ska ta i kanten när man rillar.

Syftet med rillning av skidbelag är när det är kallt att få släpp mot underlaget genom att man får ett fint mönster och när det är varmt undvika att skidorna suger fast mot den fuktiga snön.

I lådan så finns det tre rillar. Alpine Coarse för vårföre och när det är riktigt varmt, Alpine +15/-5 för varmt men även går på kallsidan i grovkornig snö. Alpine 0/-10 för kallföre.

Art nr 069

Riller Alpine Coarse, för riktigt varma tävlingar på våren eller då det kan vara riktigt varmt för att undvika sug i skidan. Strukturtrumman är avfasad i ena kanten för att man inte ska ta i kanten när man rillar.

Art nr 070

Riller Alpine +15/-5, för varma tävlingar men går även bra på grovkornig kallsnö. Strukturtrumman är avfasad i ena kanten för att man inte ska ta i kanten när man rillar.

Art nr 071

Riller Alpine 0/-10, För tävlingar i normalt vinterföre i både grovkornig och finkornig snö ger en fin struktur som får fart på skidorna och bra släpp. Strukturtrumman är avfasad i ena kanten för att man inte ska ta i kanten när man rillar.

Andra har också köpt

/images/product/medium/56361.jpg
False
/images/product/medium/26983.jpg
False
Blåband Expedition Meal, Viltgryta med ris
Köp 6 betala för 5
/images/product/medium/48460.jpg
False
Enervit Liquid Gel 60ml Lemon, energitillskott
Köp 6 betala för 5
/images/product/medium/39241.jpg
False
Köp 6 betala för 5
/images/product/medium/26984.jpg
False
Blåband Expedition Meal, Pasta Bolognese
Köp 6 betala för 5
/images/product/medium/39240.jpg
False
Köp 6 betala för 5

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…