20% rabatt på löparkläder*
Kod: RC20 | *Ej Norrøna. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-21.
 » 
55827

Giro Nine Mips

Skidhjälm med MIPS teknologi och snygg design, för både dam och herr.
1. Välj Färg
Matte Black
2. Välj Storlek
S
M
L
XL
3. Antal
Skidhjälm med MIPS teknologi och snygg design, för både dam och herr.
1299 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i juni
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från Giro Utrustning

Beskrivning

Giro Nine Mips är den senaste versionen av Nine vars koncept introducerades för över tio år sedan och det var då den första In-Mold konstruerade hjälmen såg dagens ljus. Nine revolutionerade hjälmbranschen med fantastisk passform, hög säkerhet och låg vikt. Denna version av Nine är en evolution av allt man lärt sig och passformen är den bästa vi någonsin sett. Nine är till 2016 utrustad med MIPS teknologi, vilken dramatiskt kan reducera rotationsvåld mot hjärnan vid fall. MIPS kan öka säkerheten markant och den dokumenterade effekten är medicinskt säkerställd. In Form Fit System erbjuder steglös justering av storlek och omfång, även vertikalt. Super Cool ventilationssystem för ställbar klimatreglering. Via hjälmens front transporterar Stack Ventilation bort värme och fukt från pannan och goggles. Även kompatibel med ljudsystem.

MIPS - Multi-directional Impact Protection System
Hjälmen har integrerat MIPS som skyddar hjärnan mot den rotation som uppstår vid en krasch. Rotationsvåldet mot hjärnan kan orsaka de mest allvarliga hjärnskadorna. Med MIPS kan ytterdel och innerdel glida relativt mot varandra, reducera rotationen och motverka skador på huvudet och hjärnan. Tester och studier visar att MIPS reducerar kraften avsevärt och minskar risken för en allvarlig hjärnskada (hjälmen ska i regel bytas ut efter en yttre påverkan, såsom en cykelolycka).

EGENSKAPER
- In-Mold Construction
- I Form Fit System
- Super Cool Ventiler
- Kompatibel med alla Giros ljudystem
- Sömlös kompatibilitet med alla Giros goggles
- Säkerhetsklass: CE EN1077

STORLEKAR: S-XL

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…