20% rabatt på löparkläder*
Kod: RC20 | *Ej Norrøna. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-21.
 » 
55828

Giro Range Mips

Snygg skidhjälm med fantastisk komfort och MIPS teknologi som höjer säkerheten. Passar både dam och herr.
1. Välj Färg
Matte Black
2. Välj Storlek
S
M
L
3. Antal
Snygg skidhjälm med fantastisk komfort och MIPS teknologi som höjer säkerheten. Passar både dam och herr.
2899 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juni
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från Giro Utrustning

Beskrivning

Giro Range Mips revolutionerar marknaden med sin patenterade Conform Fit teknologi, där det tvådelade skalet med steglös integration enkelt anpassar omslutning och passform till åkarens individuella huvudform. Denna flexibla och rörliga konstruktion omsluter huvudet och erbjuder bästa möjliga komfort och säkerhet samt den lägsta profilen vi hittills sett. Tålig och hållbar hardshell EPP ytterkonstruktion. Giro Range Mips är utrustad med MIPS teknologi vilken kan reducera rotationsvåld mot hjärnan vid fall. MIPS kan öka säkerheten markant och den dokumenterade effekten är medicinskt säkerställd. Integrerat Go Pro fäste för enkel och verktygslös montering och justering av kameravinklar. Fidlock magnetiskt spänne för intuitiv stängning och öppning. Med hjälp av Stack Ventilation hålls goggles imfria då värme och fukt från pannan ventileras bort. Justerbar Thermostat ventilation för effektiv värmereglering oavsett väder- och vindförhållanden.         

MIPS - Multi-directional Impact Protection System

Hjälmen har integrerat MIPS som skyddar hjärnan mot den rotation som uppstår vid en krasch. Rotationsvåldet mot hjärnan kan orsaka de mest allvarliga hjärnskadorna. Med MIPS kan ytterdel och innerdel glida relativt mot varandra, reducera rotationen och motverka skador på huvudet och hjärnan. Tester och studier visar att MIPS reducerar kraften avsevärt och minskar risken för en allvarlig hjärnskada (hjälmen ska i regel bytas ut efter en yttre påverkan, såsom en cykelolycka).

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…