20% extra rabatt på alla kläder* | Kod: CLO20X
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Mountain Equipment & Norrøna. Dras från nuvarande pris. Gäller t.o.m. 12/8-2022.

Völkl Mantra 102

Livliga och kraftfulla allmountainskidor för imponerande freeride-äventyr.
1. Välj Storlek
184
191
2. Antal
Livliga och kraftfulla allmountainskidor för imponerande freeride-äventyr.
7995 kr 5197 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Völkl Mantra 102 är en livlig och kraftfull allmountainskida för imponerande freeride-äventyr. Skidorna har en kraftfull och lekfull allmountain-konstruktion, med en dämpande titanal-ram som levererar både kraft och stabilitet, en extremt hållbar träkärna av björk och poppel, en P-Tex 2100-bas med utmärkta glidegenskaper och slitstyrka, och kolfibertippar för högre pålitlighet och stabilitet vid låga vikter. Skidorna är även utrustade med hellånga sidoväggar för direkt och stark kraftöverföring, en avsmalnande tip och tail-rocker som gör skidorna mer lekfulla, och 3 Radius Sidecut, som kombinerar en lång svängradie vid tip och tail för manövrerbarhet i stora svängar och höga hastigheter med en kortare svängradie i skidans mitt för korta, mjuka svängar och lägre fart. 
 
Egenskaper
  • Skidlängd: 184 / 191 cm
  • Vikt (184 / 191): 2230 / 2350 g
  • Sidecut: 140-102-123
  • Svängradie (184 / 191): 21.4 / 23.5 m
  • Rocker: Tip & Tail Rocker
  • Kärna: Multi Layer Woodcore
  • Bas: P-Tex 2100
OBS: Om du även köper till bindning och vill ha dessa monterade innan leverans - vänligen kontakta Kundservice med information om sulmått på pjäxan, samt längd och vikt på åkaren. Glöm inte att ange ditt ordernummer.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…